Beste bezoeker,

Dit deel van de website is nog volop in ontwikkeling en zal in de loop der tijd worden ingevuld en geperfectioneerd. De reeds aanwezig menu structuur geeft u wellicht al wel een goed beeld wat u hier binnenkort kunt verwachten.

Met een vriendelijke groet,
Major Milestones BV

 

Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden?

Welkom op onze kennisbank

Major Milestones heeft vele jaren continu gewerkt aan ontwikkeling, hergebruik en doorontwikkeling van portfolio- en programmamanagement best-practices. Die kennis stellen wij aan u beschikbaar middels onze digitale online kennisbank. Deze is voor uw gemak volledig gecatagoriseerd volgens marktconforme principes.

Ons motto "Continu samen ontwikkelen"

Dit motto hebben wij uiteraard niet voor niets. Wij stimuleren u gebruik te maken van onze kennis, onze ervaringen conform de gedachten van open-source. Met zijn allen zijn we slimmer.  Met dit grondprincipe wordt kennisdeling met u maar ook al onze andere relaties uversterkt.

Hoe werkt de digitale kennisbank?

Stap 1: Zoek, vind en download de gewenste informatie
Vind theorien, concepten, uitleggen, publicaties, handige URL's, whitepapers en sjabonen. Alle informatie keurig per onderwerp .

Stap 2: Pas toe in uw praktijk en bespaar tijd
Pas de kennisbank toe in uw eigen praktijk, in uw eigen omgeving. Verkrijg tijdswinst, effectiviteit en efficiency. Voorkom opnieuw het wiel uitvinden.

Stap 3: Deel uw ervaringen met ons en andere vakgenoten
Deel uw mening met ons. Werken onze best-practises bij u ? Of werken ze juist niet? Kan iets beter? Zijn de sjablonen te complex? Zou u kiezen voor een andere strategie of aanpak? Laat het ons weten, uw mening telt, voor ons en voor de andere kennisbank gebruikers.

Stap 4: Major Milestones update de kennisbank en stimuleert hergebruik
Major Milestones zal naar aanleiding van uw feedback, uw lessons learned met ons materiaal daar waar nodig materiaal aanpassen.

 

Ook beschikbaar op DVD

In de loop der tijd is het onze intentie alle P3O® en MSP® best-practises, templates, procesmodellen, procesplaten en artikelen ook op CDROM beschikbaar te maken.

 

Wij wensen u heel veel succes met het gebruik van onze kennisbank.